Begin seizoen 2018-2019logo NG dubbel rood 2 non bold

Voor de meesten onder ons is de vakantieperiode voorbij. Slechts een enkeling kan en zal in het naseizoen nog weg gaan. Voor Nijmeeg Glorie betekent ook dat de zomer modus vanaf komend weekend (8/9-09-'18) afgeschaft wordt en we er in het nieuwe seizoen weer volop tegenaan gaan. In de zomerperiode is ons ledenbestand tot ruim 2.300 leden gestegen.

Tijdens en kort voor het zomerreces zijn een paar wijzigingen in ons beleid doorgevoerd:

  • We hebben onlangs de bewegende gif-jes afgeschaft. Om misverstanden te voorkomen: Alleen die filmpjes worden verwijderd. Al of niet bewegende emoticons blijven welkom. 
  • Op de foto's die geplaatst worden moeten dingen staan die voor iedereen zichtbaar zijn vanuit de openbare ruimte of vanaf plaatsen die voor iedereen vrij toegankelijk zijn. 
  • Collectors items, zoals bijvoorbeeld oude munten, toegangsbiljetten, etc. worden voortaan verwijderd. Dat geldt ook voor familiekiekjes, (oude) klassenfoto's, sselfies, e.d.  
  • (Buurt)evenementen, aankondigingen, foto's van recepties, plannen voor openbare werken, etc. horen in de groep "vrienden die Nijmeegs Glorie leuk vinden" thuis en niet in deze groep. Die vdNGlv groep is openbaar en dus voor iedereen toegankelijk. Alleen leden, wat iedereen kan worden, kunnen er wat plaatsen. (klik hier voor de link): 
  • Een al oude afspraak, het "WWWW-principe" wordt vaak niet aan voldaan. Dit staat voor Wie, Wat, Waar en Wanneer, waarbij "Wie" de wettelijk verplichte bron van de foto is. Wij willen vriendelijk verzoeken hiermee voortaan rekening te houden. In de groepsafspraken staat een link naar de toelichting (of klik hier voor directe toegang).

Laten we met z'n allen er een mooi nieuw seizoen van maken. (Facebook)vrienden waarvan u denkt dat ze onze groep leuk zouden vinden, kunt u eenvoudig aanmelden op de homepage van de groep. Dat gaat bij iedere browser anders, maar is doorgaans simpel te vinden.

Namens het beheer van Nijmeegs Glorie, 

Paul Marsman
-beheerder- 


Klik hier om terug naar de atartpagina "archief aankondigen" te gaan
.

  

                                          Design details: Paul Marsman©  Rode letters 156 witte achtergrond