logo NG enkel letters rood 2 bold
 
 
 
Wappie berichten 
 
Wappie-berichten en -opmerkingen zijn niet meer welkom op Nijmeegs Glorie. Wij zijn van mening, gesteund door wetenschappelijke feiten, dat het coronavirus wel degelijk een bedreiging vormt. Daarom steunen wij ook de maatregelen die daartegen genomen worden. Opmerkingen die dat ondermijnen zullen verwijderd worden en notore plaatsers van dergelijke opruiende onzin zullen uit de groep worden verwijderd. Nijmeegs Glorie is daar niet voor bedoeld.

Foto's van zaken die in strijd zijn met de maatregelen zullen eveneens verwijderd worden. Dat geldt ook voor complottheorie├źn omtrent het coronavirus.

Als iedereen doet wat hem/haar gevraagd wordt in deze hadden we niet in de ellende gezeten waarin het land en dus ook onze regio nu verkeert.

Dit wil niet zeggen dat wij iedere maatregel even toepasselijk cq wenselijk vinden, maar staan wel achter het totaalpakket. Dat wij niet graag terug zouden willen naar het oude normaal is onzin. Maar gezagondermijnende opmerkingen accepteren wij niet. Ook discussies over de maatregelen met een afkeurend karakter zijn niet welkom, alsook discussies n.a.v. dit bericht.

Nijmeegs Glorie streeft een doel na, waarin geen plaats is voor onzin over de huidige bedreiging.


Klik hier om terug naar de atartpagina "archief aankondigingen" te gaan
.

                                          Design details: Paul Marsman┬ę  Rode letters 156 witte achtergrond